Literární soutěž - prodlužujeme uzávěrku do 31. března!📢

Dnes otevřeno: Pro dospělé: 9 - 17, Děti a mládež 12 - 16 Týdenní pracovní doba
čtvrtek 09/12 17:00

Rizika vývoje řeči s Mgr. Vackovou

Srdečně zveme rodiče, učitele i širokou veřejnost na zajímavé setkání. Protentokrát se budeme věnovat tématu vývoje řeči a jeho dopadu na čtení. Pozvání semilské knihovny přijala Mgr. Helena Vacková, logopedka, speciální pedagožka, lektorka, konzultantka a máma dvou skvělých kluků. Její profil a dosavadní praxi najdete na www.jazykzazuby.cz.

 

Hlavní rysem práce Mgr. Vackové je, že logopedii neizoluje pouze na nápravu vady řeči, ale s dítětem pracuje komplexně. Ve své praxi se věnuje zábavné logopedii, prevenci poruch učení, předškolní přípravě, nápravě poruch učení, nácviku čtení a čtení s porozuměním a supervizuje kroužky pro děti: „logopedický“, „dramatický“, „flétničkový“, „pohybovoříkankový“.

 

Jaké používá metody, co může učitel či případně rodič udělat pro správný vývoj řeči a jako postupovat, pokud se nedaří? Jak dítě správně vést a motivovat, aby rádo mluvilo a četlo? To vše se dozvíte na připravované besedě!

Přihlášení na on-line besedu do 9. prosince do 12 hodin na knihovnasemily.cz, následně dostanete odkaz na místnost v aplikaci ZOOM.

Plakát Rizika vývoje řeči
Plakát Rizika vývoje řeči (886.41 KB)